tinas vardagslyx

Alla inlägg under april 2010

Av Tina - 25 april 2010 18:23

God söndag!

 

Den här helgen var inte mycket tid tillbringat i mitt eget näste. Men lika bra var den för det. På fredagen var vi ju ute med jobbet och bowlade och åt gott. Efter att nästan ha haft ihjäl varann på jobbet pga flytt och möblering *s*...så slutade kvällen mycket trevligt i gott sällskap.

 

    

    

 

På lördagen åkte jag & killen till Allum för att handla present åt min kära syster som fyllt år. Där sjöng den lilla donnan Anna Bergendahl. Ingen personlig favorit från mello men vad många söta små gryn som stod och ville få en glimt av sin idol.

  

 

  

 

Senare mötte jag upp mamsen på stan för att ta tåget till syster. Vi skulle ha en rikigt mysig tjejhelg, och det blev det. Massa godis, god mat och favoriten "Sex and the City - the movie" till halv två på natten. Jag höll mig (kors i taket) vaken! Underbart mysig kväll. Vi åkte hem vid lunch i dag då min gullunge till systerson skulle på sin gymnastikavslutning. Men nu är det skönt att vara hemma. Har gjort en inpackning på mitt bedrövliga hår=( Tyvärr har det verkligen tagit stor skada pga allt färgande och blekande till höger och vänster. Nu blir de klippning på onsdag och sedan skall håret inte plattas, blekas eller donas med på ett bra tag! Här skall skaffas normalt hår igen!

 

 

        

  

...nya vårskorna=)

 

Nu blir det kvalitétstid med prinsen här hemma! Önskar er en underbar söndagskväll!

 

  

 

Av Tina - 23 april 2010 07:10

AFTERWORK!!

 

Ja, det blir det i dag. På jobbet Skall det flyttas runt och donas om och byta plan i byggnaden! Efter det blir det lite mat och bowling.

 

Så nu är jag lite stressad, segt upp i dag. Undebar fredag på er!

 

  

Av Tina - 22 april 2010 18:47

God kväll!

 

Underbar köttfärs med färsk spenatpasta stod på menyn hemma i dag. Såååå gott.

Blir till och med efterrätt, känns inte alls gammalt. På väg hem från jobbet i dag var det vår i allra högsta grad, & i går var det snöstorm, nä men visst serru. Precis som det skall vara=)

 

Får erkänna att i går var första dagen jag satt och verkligen kikade in på bubbelroom.se....och JAAAA de hade ju huuur mycket läckerheter som helst! Förutom skorna jag hittade i går är de ju bäst på tunikor och klänningar. Eller skall väl säga att det är VILA som är det för det var deras jag fastnade mest för. Fans grymt mycket mer VILA-produkter här än vad jag någonsin har sett på VILA´s hemsida eller i någon VILAbutik.

 

2 riktigt snygga oversized tunikor

 

Bra priser har de med. Spana in hela sortimentet HÄR!


De har även dagens klänning...   

"Ni kan handla dagens klänning för fantastiska 149kr under 24timmar. Ny klänning varje dag!"

Nu blir det kaffe, tv och morgonrocken på. Dags att krypa ner i soffan. Älskar min underbara soffa *s* Önskar er en härlig torsdagskväll!

 

  

 

 

Av Tina - 22 april 2010 06:53

Så där ja.....

 

Nu har man sovit så där länge ingen. Problemet verkar vara att jag sover fööör länge. Har svårt för att hålla mig vaken på jobbet. Känner mig sååååå sömning framåt lunch. Kan ju även vara vädret, kan alltid skylla på det.

    

Topp BIK BOK, Kjol Indiska, leggings Gina Tricot. Svart dag idag=)

 

  

 

Kaffe, frulle och jobb. Hä på er!

 

  

 

 

 

 

Av Tina - 21 april 2010 19:22

God kväll!

 

Har svullat i smörgåstårta i dag. Uch, att vi hade det som alternativ till middag? Gott var det i alla fall. Just därför man tränar, för att kunna hålla på med trams i mellanåt *s*

 

Fick lust till "fönstershopping" på nätet också. Hittade dessa läckra partytoppar på nelly.com

    

 

Bäst av allt är att ingen sko med klack behövs för att klä upp sig med detta. Till den svarta toppen hade det varit grymt snyggt med ett par skinnconverse! Jupp, jupp! Eller vita tyg.

 

   (även dessa är från nelly.com)....men nu blir det kaffe och i kväll en hel del på tv. Killens och mina program krockar rejält *s* Jag somnar ju ändå, så då är det bara för honom att zappa över. Så löser man det. Underbar kväll på er!

 

Ett P.S......från Bubbelroom.se...

VILL HA!!!! Läckra blå sommarskönheter från Friis & Co.   

 

  


 

  

Av Tina - 21 april 2010 06:51

God morgon!

  

Ja, i går snöande det helt plötsligt vid lunchtid, men var för varmt för jacka på väg hem efter träningen. Ja, jag säger då det.

     

Kofta Gina Tricot, jeans VERO MODA

 

Kaffe, jobb och ingen träning i dag. Nu måste benen vila ett par dagar *s* Underbar onsdag på er!


    

Av Tina - 20 april 2010 20:23

God kväll!

 

Så här efter ett till träningspass är jag som vanligt sugen på något gott. Hittade dessa läckerheter på nätet. *smarrens*

  

 

   

 

Rätt snygga tårtor. En riktig jordgubbstårta hade inte varit fel nu hehe. Guuud, är verkligen sugen på allt! Bilar, marianne, glass! Gaaah!! Nä, skall inte ha någonting föräns till helgen i alla fall. Får bli en kvällsmacka och kaffe i stället. Ni får ha en god fortsätning på kvällen. 

 

    

Av Tina - 20 april 2010 07:01

God morgon!

 

I dag blir det träning igen. Sköööönt. Det känns jättebra att ha kommit igång igen. Hade träningsverk i 2 dagar efter förra passet=) Sådant man får räkna med. Men först blir det kaffe och sedan jobb! Underbar tisdag på er.

  

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards