tinas vardagslyx

Alla inlägg under april 2010

Av Tina - 5 april 2010 16:29

Jisses ja. Den ena kassa, svenska filmen efter den andra. Såg för ett tag sedan "Sommaren med Göran". Trodde då att det inte kunde bli värre, men så kom "Bröllopsfotografen". Såg den i dag. Snacka om att spåra ur från temat. Såååå värdelös. Som om de har kommit på storyn allt eftersom inspelningen fortlöpte. Nä, det kommer att bli svårt att slå Milleniumrejset! Tittar kanske inte på tillräkligt mycket svenskt. Tragiskt att de inte lyckas bättre.

     




 

           

 

 

Sorry, men inget som föll mig i smaken direkt. Funderar på att sluta slappa och börja med maten. Hm, inga Hollywoodfruar i dag? Guldfeber med Erik & Mackan visas som vanligt i alla fall. Underbara snubbar. Snart slut på långhelgen. Njut lite till där ute. Trevlig måndagskväll på er!

 

  

Av Tina - 5 april 2010 09:08

Sista dagen! Shoppa loss här & få fri frakt t.o.m i dag! Deras utbud är mycket större i butikerna, kunde allt vara lite bättre på hemsidan. Såg en jättefin klänning. Tyvärr har jag svårt för att bära axelbandslösa toppar och klänningar.

  


Blir inte många knop i dag. Tänker slappa sista lediga dagen. Lite spring upp och ner till tvättstugan blir det visserligen. Kaffe nu, sedan film. Får avnjuta det själv då killen sitter i skolan och pluggar inför sina tentor i nästa vecka.

 

Kram och trevlig måndag!

 

  

Av Tina - 4 april 2010 17:26

Varberg var lika trevligt som vanligt. Emma var lika underbar som vanligt. Min söta lilla donna=) Hade himla trevligt och visst blev det utgång. Längesedan man var ute nu, känns i fötterna. Lördagen bjöd på underbart vårväder. Såååå varmt. Äntligen!! Men i dag pissade det ner igen.

Helgen i bilder:

 

      

Emmas vän Lisa hängde också med ut:

  

 

Idag var vi och fikade lite innan det var dags att putttra hem igen. En uppfriskande smoothie gjorde gott så här dagen efter.

    

 

Nu är man hemma igen. Det är ju alltid bra, eller mycket bra borta men alltid hemma bäst. Blir lite film med killen senare. Underbart skönt med bara tanken på att man är ledig i morgon med. En helg borde alltid bestå av 4 dagar;)

 

Önskar er en fortsatt trevlig påsk!

 

  


Av Tina - 3 april 2010 09:26

Nu drar jag till Varberg och firar påsk med min underbara Emma!

Glad påsk på er! Kram...

 

  

Av Tina - 2 april 2010 15:41

Vill plocka fram tygskorna nu, och det skall väl gå bra. Ingen mer nederbörd innehållande snö tack! Hittade några snygga på NELLY.com!

      

Även denna söta sak på

have2have

  


Nu har jag gått och fått mer ont i magen. Allt godis har inte gjort det bättre. Det är dessutom den där underbara veckan på månaden. men nu skall jag få besök en snabbis av min underbara vän Giske. En söt liten norska;) Sedan blir det middag med mr P. Ingen traditionell påskmiddag, för det blir rena julafton men skaldjur, ägg och goda mackor.

 

Underbar långfredag på er!

 

  

Av Tina - 1 april 2010 18:37

.....påskägget är fyllt till bredden och en lång helg har inledits. Underbart och sååå avkopplande. Har redan nallat på gottiset innan maten minsann. Denna helgen får man det. Har kvar ett fint porslinsägg från CULT som jag fick på en gammal arbetsplats en gång i tiden.

      

Passar in bland alla andra CULTprylar man har här=)

 

& lite vin i mina fina sagaform glas   

  

 

Nu blir det snart tacos och en bra rulle. Önskar er en underbar start på påsken!

 

  


Av Tina - 1 april 2010 06:53

God morgon Sverige. I dag är fredag, eller torsdag, eller faktist fredag. Underbart med lite extra lediga dagar. Hela detta året är i övrigt värdelöst med röda dagar. I stort sätt alla infaller på en helg. Julen blir inte många röda dagar heller, inte bra. Men nu är det långledigt och det är inte fel. Skall till varberg lördag till söndag för att umgås och fira påsk med min underbara vän Emma. Men först blir det ett par heliga, lediga, mysiga dagar med min underbara kärlek. Skall äta mycket ägg och räkor och knapra i oss massa löss & svinsvål. Det är så mysiga ingredienser i godis;)

 

    

Blir myskläder på i dag. Skön tunika från Ellos, kofta & sjal VERO MODA.

 

Kaffe & morgontv nu, sedan jobb. Önskar er alla en underbar skärtorsdag.

 

  

 

Ovido - Quiz & Flashcards