tinas vardagslyx

Alla inlägg under maj 2010

Av Tina - 12 maj 2010 20:23

God kväll!

 

Proppmätt efter ett par tacos sitter man här och degar i soffan framför Arga snickaren. Snart kommer snasket fram minsann. Här skall mölas! Jag vill ha en rosa skinn/MCjacka. Vill, vill, vill!!! 

 

 

Den övan är från ELLOS.se 599:- Kjolen var fin men jag skulle aldrig kombinera den med jackan *s* 

 

Spana in alla nyheter på ELLOS HÄR!


  

Av Tina - 12 maj 2010 18:26

Ja det får det bli idag. Regnet öser ner och nu skall jag kuta ut i det igen för att möta killen vid ICA. Blir matshopping och massa godis! Underbar dag för film och mys!


Kraaaam på er!


  

Av Tina - 12 maj 2010 06:49

God morgon!

 

Pjäsen i går var bra. Har sett mycket bättre men även en hel del sämre. Men sevärd helt enkelt. Jag gillar hela grejen med att gå på teater. Äta lite innan, fika i pausen. Rent av mysigt!

Idag har vi lillfredag, på grund av den underbara röda dagen i morgon. Tack Gud/Jesus! *s* Så lite mysfredag har man väl rätt till då.

Men nu jobb. Först kaffe och nyheter. Härlig onsdag på er.

  

Topp BIK BOK, Kjol Gina Tricot.

 

  

 

Av Tina - 11 maj 2010 06:45

God morgon!

 

Trodde jag hade glömt att ställa larmet när jag vaknade idag. Solen strålar in och jag vaknade av mig själv, tänkte att klockan måste ju vara minst 09:00. Skönt att vakna med den känslan. Då känner man sig riktigt utvilad.

 

I dag blir det teater efter jobbet. Underbart!! Har längtat så. Vi var ett gäng som alltid gick på teater rätt ofta men nu var det över ett år sedan och det skall bli såååå kul! Det blir "Hantverkarna".

 

 

Men först lite kaffe & nyheter sedan i väg till jobbet. Underbar tisdag på er!

 

  

Jacka Gina Tricot (4 år gammal)

 

     

Av Tina - 10 maj 2010 21:03

Vänner är underbart....

 

Har nyss snackat i över en och en halv timme med min underbara Anna (N)!Man har alldeles för få stunder som man ägnar åt varann på det viset. Vi snackade om allt och det var såååå skönt. Saknar henne så. Vi ses för sällan nu för tiden också, men nu blir det förhoppningsvis dejt på torsdag=) Fast det kan vara skönt att bara veta att man finns där för varann och trots att man inte setts på länge så gör det liksom ingenting. Inga hard feelings för det. En vän man kan ringa och bli upprings av natt som dag i vått och tort när man behöver varann. Älskar dig min underbara vän!!!

  

 

  

 

Av Tina - 10 maj 2010 07:19

God morgon!

 

Wallander såg jag ju naturligtvis inte klart. Slocknade som vanligt. Men alla dem har jag sett innan=)

Nu är det dags för en ny vecka på jobbet. Ledig torsdag dock. Röda dagar is da shit, dock är det den näst sista före julafton. Tragiskt va? Ingen bra kalender i år *s*

  

 

Topp/Tunika Gina tricot, strumpebyxa KappAhl, Kjol Indiska, Sjal VERO MODA.

 

Underbar måndag på er. Måste rusa!

 

  

Av Tina - 9 maj 2010 21:00

Kvällsmumms!

 

Nu blir det Wallander och rabarberpaj i sängen:P Lite sent igentligen för att proppa i sig mer föda men shit va sugna vi är på paj. Köper den smidiga halvfabrikatpajen från Ekströms.

  

 

    

Av Tina - 9 maj 2010 17:23

Hello...och förlåt....

 

Inget bloggande på hela dagen. Har Inte varit hemma. Lugn morgon med frulle i sängen sedan pallrade jag mig ut och mötte upp Anna och Martin och deras små knodds. Vi gick en härlig långpromenad. Sedan hängde jag med de hem på fika. Just nu sitter och och gäser i soffan efter en smarrig middag med killen. Wok. Såååå god. Skall fortsätta titta på favvoserierna. Måste ju alltid kolla på repriserna eftersom jag slocknar mitt i på veckodagarna.

    

 

.....got to love em....

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards