tinas vardagslyx

Alla inlägg under maj 2010

Av Tina - 8 maj 2010 18:02

Vart tog dagen vägen?

 

Inte för att den är slut än på ett tag men fort går det. Som vanligt på helgerna. Vi var ute och handlade lite innan, regnet höll sig inte undan minsann. Sitter i soffan med en smarrig Corona och skall snart göra hemmagjord pizza. Den vi gör är såååååååååå god!!

 

Sitter och spanar in lite alternativ till eventuellt ny vårjacka. Köpte ju en i skinn här om veckan men denna söta från VILA är riktigt prisvärd.

  

Får vi se hur det blir med det. Nu över till killen och vara lite trevlig. Önskar er en härlig lördagskväll!

 

    

Av Tina - 8 maj 2010 09:17

God morgon!

 

Sovit som en gris har man. Men vaknade innan sju som vanligt, trots att man får sova så länge man vill. Denna helg har vi inget planerat och det känns som sagt underbart. Det skall ju bli regn, hoppas att det inte stämmer för jag är sugen på en riktigt lång promenad i området. Finns så fina promenadställen här. Under regniga dagar kan man ju fortfarande pryda fossingarna. Hittade fina blingstävlar på www.have2have.se

 

    

De första är mina favoriter;) Nu blir det kaffe och nyhetsmorgon. Kram på er!

 

  

Av Tina - 7 maj 2010 19:09

I say no more....

 

Killen vet vad jag vill ha/behöver ;)

  

 

Av Tina - 7 maj 2010 18:14

ASUS Eee Seashell.

 

Var med och tävla på www.nelly.com om denna superläckra laptop.

  

...PS. Kolla in nya majplaggen. Läckra som få!!

 

  

 

Av Tina - 7 maj 2010 06:50

God morgon folket!

 

Fredag igen då då. Skall ligga och kurera mig hela helgen. Se på film och mumsa snask. Har ingenting planerat i helgen och det är sååååå skönt. Alltid kul att hitta på saker men i bland vill man bara vara själv, eller jag i alla fall.

  

Skjorta Ellos, Jeans H&M.

 

Mjölk finns så nu kan jag dricka kaffe i mängder yes, yes. Skall kika på lite nyheter här också innan det blir jobb. Kommer bli rätt lugnt i dag, har kommit i kapp på jobbet. Alltid skönt så här före helg. Önskar er en bra fredag!

 

  

 

Av Tina - 6 maj 2010 19:00

Kika in alla läckerheter....här hos VERO MODA.

  

Snyggt med sailorstyle. Hittade en sååå söt marin/vit bolerokofta på VERO MODA (se nedan) Provade den men satt som skit på mig. Hoppas någon annan har bättre tur, för fin är den=)

  

Det svarta linnet under hör inte till plagget. Ville även påpeka att den fina klänningen från VILA föll mig i smaken.

 

Nu måste jag gå och snyta mig för nu tjocknar det till i snoken. Trevlig torsdagskväll på er!

 

  

 

 

Av Tina - 6 maj 2010 07:12

Mjölken är slut! ....nästan.

 

Har några stackars droppar mjölk i kaffet. Går helt enkelt inte att dricka kaffe utan mjölk. Så nu är det på gränsen om jag blir nöjd med morgonen eller inte *s* Får ta nytt kaffe när jag kommer till jobbet.

  

Sjalen=)Vero MODA, bolero Ge-Kås, jacka H&M.

 

Sjalen fanns i svart och vitt med. Tror jag skaffar en vit nästa månad om de finns kvar. Kan vara fint till jeansjackan när det blir ännu varmare. Nu vet man ju inte om det väntas regn, sol eller snö när man vaknar så vårkläder får ju vänta liiiite till. Verkligen sent i år.

 

Jag får önska er en perfekt torsdag. Kram o puzz!

 

  

Av Tina - 5 maj 2010 20:11

God kväll!

 

Här sitter man och jäser proppmätt i soffan som en annan säck. Killen diskar och jag har på Anna Anka i bakgrunden. Jisses ja. Efter jobbet hovade jag in sjalen. Den var ju slut i stan men fanns kvar på Allum i Partille.

  

 

Me like alot. Men nu skall jag hoppa in i duschen. Måste ju ta hand om håret som skall ha inpackning. Nu har jag ju lovat min frisörska att ta hand om håret så det inte ramlar av igen *s*

 

Trevlig kväll på er!

 

    

Skapa flashcards