tinas vardagslyx

Alla inlägg under maj 2010

Av Tina - 5 maj 2010 06:49

Tjipp!

 

Sovit kasst, jupp det har jag. Svårt att sova bra när man är snorig och halvkrasslig. Drömmer skumma drömmar med. Ändå har jag tänkt susa i väg till Allum (Shoppingcentrum) efter jobbet i dag. Sjalen jag köpte till min kära syster i present, har jag hela tiden själv velat ha=) Så den skall nog hovas in innan den tar slut.

 

  

Skinnjacka från H&M (förra våren) Nitlinne VERO MODA, jeans H&M, kofta Gina Tricot.

 

Nu kaffe, nyheter och sedan off to work. Underbar lillördag på er!

 

  

Av Tina - 4 maj 2010 17:59

God afton folket.

 

Trött som bara den är man. Men det är väl så när man står mellan frisk och sjuk.

 

Det skall ju egentligen inte vara säsong för jackor men guuuud vad snygg den här jackan från Bubbelroom är=)

    

Eftersom det är så synd om mig, så skall jag nog dra mig till sovrummet och se på en film. Efter allt strul med Telia fick vi 4 nya gratisfilmer i alla fall. Helt ok!

 

Underbar fortsatt tisdag på er.

 

  

Av Tina - 4 maj 2010 06:58

God morgon.

 

Ja Kan Jang är mitt levebröd denna vecka *S* Det har funkat mot förkylning förr och kommer göra det nu med, med lite hjälp av panodil. Slänger mig på alla hjälpmedel så snart jag har minsta känningar. Hatar att vara sjuk.

  

 

Inte säkert det biter på alla men jag har hittat något som funkar för mig=)

 

Hade tänk träna i dag men det blir då inget med det. Både på gott och ont. Vill ju komma igång ordentligt igen samtidigt som det är sååååå tråkigt.

  

  

Jeanskjol, VERO MODA (från förra året)

 

Nu kaffe & nyheter sedan jobb. Jag önskar er en trevlig tisdag.

 

  

 

Av Tina - 3 maj 2010 21:14

God kväll!

 

Hollywoodfruar är i full gång och jag smetar in mig med lite fusk. Tänker aldrig mer sola solarium efter mina brännskador från i julas. Shit pommes, då var man inte vacker. Kör just nu mer lite Dove Summer Glow. Skön body lotion med aningen brun-utan-sol effekt i sig. Blir lite milt, sådär lagom vårbrun!

  

  

Här har ni min lilla tatuering. Målad av mig själv för några år sedan. Inte jag som har gaddat fast den dock;)

  

Nu skall det snarkas snart. Natti, natti!

  

Av Tina - 3 maj 2010 17:50

Ship und hoj!

 

Hemma är man kommen, och ont i halsen har man fått=/ Vill inte bli sjuk. Jag som aldrig är sjuk. Hade 2,5 sjukdagar under 2009 och tänkte sikta på att inte ha någon detta året ju!

 

Får tänka på annat. Som ASOS. Hittade massa snygga armsmycken. Mycket prisvärda!

 

   

  

Armbandet med fjärilar är såååå fint. Vill ha! Men som vanligt är det mycket man vill. Snart middag här. Lax och potatis med god dipp står på menyn i dag. Önskar er en fortsatt trevlig måndag.

 

  

 

 

Av Tina - 3 maj 2010 07:04

God morgon!

 

I går var jag och hälsa på min kära mor. Vi gick runt lite på marknaden och hon fick shoppat men själv hittade jag ingenting.

När jag kom hem mumsade vi middag på balkongen. Sååå underbart väder. Äntligen! Sedan la jag mig och solade där. Man kan bara vara en person om man skall vara i liggande ställning för balkongen är bra liten *s* Slumrade till och fick en hyfsad bränna. Alltid kul med fösta randen efter linnet. Ha ha.

 

Men nu blir det kaffe, frulle och jobb! Underbar måndag på er.

 

  

 

  

 

Av Tina - 2 maj 2010 09:34

God morgon!

 

Det var jättetrevligt i går. Andreas & Anders hade gjort så god mat, och huset var verkligen såååå fint! Bra köp killar=) Hade skitkul med frågesport till ett på natten sedan var det dags att pallra sig hemåt.

          

Killen gör sig bäst på bild.

 

Blev inte så många kort tagna men kul var det! 

Snart är tanken att jag skall till min kära mor och gå på marknad i byn *s* Det bär av mot Angered. Först vakna till med kaffe och frulle. 

 

Önskar er en underbar och lika solig söndag som jag kommer få!

 

    

Av Tina - 1 maj 2010 12:02

God morgon & trevlig 1:a maj!

 

Ja nu skall det föreställa vår ute. Kommer nog sakta men säkert. Var ju riktigt varmt här om kvällen. I dag blir det mysig vårmiggadsbjudning till ett par vänner i deras nya hus! Skall bli spännande och kul att se det.

 

  

 

   

Ovido - Quiz & Flashcards