tinas vardagslyx

Alla inlägg under augusti 2010

Av Tina - 17 augusti 2010 07:42

God Morgon!

 

I dag inleder andra dagen efter semestern... det är aldrig så farligt som det känns;)Snart börjar träningen också och det skall bli riktigt sköööönt!

  

Åkt på en rätt omysig förkylning, mindre trevligt. 

 

    

Av Tina - 15 augusti 2010 18:34

Nytt & gammalt...

 

Ja idag blev det en tripp till stan. Var först helt inställd på kasst väder och Morden i Midsomer hela dagen, sista dagen på semestern. Blev sååå otroligt rastlös så här kunde man ju inte sitta.

 

Tog en kaffe på stan i min ensamhet och mötte sedan upp hjärtat för att ta en promenad med glass i solen...men så öppnade sig himlen då det blev mest spring mellan byggnaderna för att hålla sig hyfad torr. Hamnade i smeten mellan ett huligangäng från Helsingborg och ungefär 769 poliser. Väl hemma blev det dush och den underbara morgonrocken.

 

Här kommer kläderna jag bytte till mig på klädbytardagen i går. Inget av plaggen hade jag köpt i vanliga fall men som gratisplagg -

varför inte?=)

        

Jeanskjolen och de gråa linnet hade jag på mig idag. Kjolen blev genast en favorit.

 

PUMA-jackan var i skrikigaste lagret, men passar bra när träningen sätter i gång. Ed Hardylinnet betvivlar jag att jag kommer använda utanför dörren men vem vet=)

 

Nu blir det mat och mys framför tv:n. Kram och hej.

  

Av Tina - 14 augusti 2010 21:20

Sicket hysteri!

 

Ja, jag var ju med Anna på klädbytardag idag och shit va folk var galna. Har aldrig varit på någon kläddejt tidigare så jag hade inga förväntningar. Folk kastade sig fram på klädborden, slet och knuffades. Jag och Anna stod mest halvt avskreckta och tittade på till en början. Sedan sa vi det att vill vi komma hem ett par plagg rikare får vi börja fajtas! Haha.

 

Jag kom hem med 5 plagg som åkte rakt i tvättmaskinen på 400 grader typ. Får slänga upp lite bilder i morgon *s* Kul var det i alla fall och kommer nog göra om det om tillfälle finnes, för jag blev väldigt nöjd med 3 av plaggen=)

 

Nu vin och sommarkrysset med hjärtat.

 

  

Av Tina - 14 augusti 2010 10:13

Förnya garderoben -

 

helt gratis!

 

Ja i dag skall det vara klädbytardag på Stadsbiblioteket här i Göteborg mellan 14-16. Man får lämna in fem hela/rena plagg och få rota till sig fem "nya", om man hittar något vill säga. Har aldrig varit på något sådant förut men man kan ju chansa. Få se om jag kommer hem med något vettigt.

 

Måste få flika in lite rödvinrseklam också;) Testa, helt enkelt!

  

 

  

Av Tina - 12 augusti 2010 14:59

Jupp dags att härmas...

 

Var och fika med en gammal klasskompis i går och såg att hon hade en klänning som jag har sett på H&M.se. Funderat och velat men när jag såg den i går så tänkte jag att jag slår till...härmas it is;)

    

En snygg och mysig vardagsdenim.

 

Har varit kass på att uppdatera under sommaren, men shit va kul det är att logga in och se massa fina komentarer. Me like! Nu blir det mer slappande sista dagarna av semestern här. Kan inte säga att jag är så laddad på att återgå till jobbet samtidigt är det skönt att komma in i rutiner igen. Midsomer Murder och kaffe is coming up next;)

 

  

Av Tina - 8 augusti 2010 21:02

Tips till brudarna.

 

Jag har gnällt ett bra tag på att mina ögon rinner och att det måste vara pollen, vinden, solen och dittan och dattan med fan och hans moster. Tror stenhårt på att det var min gamla mascara som gav mig irriterade ögon. NU har jag införskaffat den här lilla godbiten:

  

Med risk för att låta som "tjejen i reklamen" men den lämnar verkligen inga klumpar, väldig bra för lättirriterade ögon & är en vattenfast mascara som FUNKAR! Men... se till att skaffa någon bra eye makeup remover för den sitter där den sitter=) Av mig får den 5 av 5 ögonfransar.

109:- på H&M

 

  

Av Tina - 8 augusti 2010 18:01

Vi firade min underbara

 

Esa i går!

 

Hon hade fått ett anonymt brev om plats och tid hon skulle infinna sig på. Jag och hennes storasyster Sarah roade oss gått med att hålla span på henne från Stars ´n bars och skicka sms från hemligt nummer. Underbart roande och lyckad afton för födelsedagsbarnet. Hon är väldigt noga med att det är först iMORGON hon fyller år, så inte 30 riktigt än;)

 

  

     

På spaning in till 7-eleven från Stars ´n Bars. 

 

   

   

     

         

             

 

Hoppas du hade en trevlig kväll min älskade vän. Puss och kram så ses vi i morgon igen...då är det på riktigt;) 

 

Nu blir det sushi med hjärtat. 

 

    

Av Tina - 5 augusti 2010 22:25

Ny header.

 

Funkar den här? Själv tycker jag den ser enkel, höstig och stilren ut. Vad tycks?

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards