tinas vardagslyx

Direktlänk till inlägg 13 april 2011

Ni födda 1979 med omnejd - minns ni?

Av Tina - 13 april 2011 21:42

Ligger här och smågarvar för


 mig själv.


Åt helt underbara minnen!


Minns ni tex att man gjorde Peacemärken i träslöjden (fast jag tror de var av koppar/metall??) Där hängde de runt halsen, oslipade och kantiga. haha! Var dock långt ifrån alla som gjorde detta. De tuffa brudarna hoppade nog över den trenden;)


Just från slöjden har jag massa konstiga minnen. Under någon period gjorde man även nyckelknippor av skruvade platsmojjar. I alla möjliga storlekar och färger. Och alla förbannade, gigantiska hårband man gjorde i syslöjden. Trist att man inte har något av det där kvar.


USA-sockan. Sicken gudagåva för alla tjejer! Minns när jag stolt hade ett gäng i olika färger och med glädje skulle komma topmodern till min far i Tyskland på sommarlovet 92 eller när det var *s* Inte en jävel där nere hade sett något sådant, så där blev man ju uttittad av helt fel anledning. Om inte minnet sviker mig så kom strumpfan aldrig dit heller.


Snyggast av allt var nog när hela klassen (gäller bägge könen) skulle ha vit polotröja med Aqua Limone-tröja ovanpå. I vilken färg som helst, bara det var i 2 nummer större än vad du normalt hade. Till det får vi inte glömma pannbandet och mörkblå Levi´s 501. Fattiga jag fick pina iväg till Levi´s outlet vid svingeln. (Undra när den försvann??)

Där kunde man ändå få ett par för 399:- Hade man inte råd med Levi´s fick det i nödfall duga med ett par Rockyjeans från H&M men insydda tygbitar lite här och var. Och hur populär var man hos sina förälderar när man klippte sönder sina nya brallor? Bara ett mindre snitt vid benslutet så byxan låg snyggt på skon;) På sin röda Reebok.


Var väl ändå enklast i lågstadiet. Då fick man nöja sig med den hembeställda skoltröjan som kom varje år. "GunnaredsSkolan" - fin logga det där.


Härligt med minnen!


  
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

16 april 2011 12:40

=D !!!

 
annastina

annastina

17 april 2011 14:54

hahaha, helt klockrent!
Skriv mer sånt här, det är ju humor du är så jävla bra på.

http://tobilda.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 13 juni 2011 21:39

God kväll!   I helgen har jag raggat sommarplagg & hittar inte ett jota! (Jo nu ljög jag. Eftersom jag var så besviken på mitt nya, oranga nagellack, köpte jag ett från favoritmärket Pieces i stället! ) *NÖJD* Så nu klickade jag hem 3 fina som...

Av Tina - 10 juni 2011 07:27

Jag är kaffelös!!!   Ja det är helt otroligt. Glömde köpa mjölk i går och då är det kört med kaffet. Får nog gå till macken och handla här på morgonkvisten. Utan kaffe funkar maskineriet inte riktigt som det skall.   I går fick jag med den ...

Av Tina - 9 juni 2011 20:15

          

Av Tina - 8 juni 2011 07:33

God morgon kära vänner!   Den här veckan började lite sämre än de flesta. Hemma sjuk med feber och brännskada. Förförra julen fick jag en kraftig brännskada i ansiktet pga sol. ( i det fallet fake / solarium) Nu har en likadan skada dykt upp i na...

Av Tina - 4 juni 2011 16:55

Underbara stad, underbara sol,   underbara hälft!   På promenad genom stan denna underbara sommardag gjorde susen. Vi åkte in till stan och tog båten ut till Eriksberg. Mumsade på en glass och njöt i solen. Många som var ute och roffade åt si...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se