tinas vardagslyx

Alla inlägg den 30 mars 2010

Av Tina - 30 mars 2010 20:40

God afton vänner. Nyss hemkommen från frisören igen. Som jag nämt tidigare blev jag inte helt nöjd med förra besöket. Slingorna var snygga men när håret blandade sig såg det ju som sagt grått ut. Nu är jag brunett med (vad det nu ser ut som) 3 olika slags bruna slingor. Denna gången är jag supernöjd!!! Känner mig vuxnade i mitt bruna hår och det kommer inte behöva stå ut med blonderingar som bara kommer slita sönder mitt hår. Bilder får jag slänga upp i morgon. Nu blir det till att umgås lite med kärleken och se en film eller så. God natt gänget.

 

  

 


Av Tina - 30 mars 2010 06:47

God morgon. Vaknade på aningens bättre humör i dag. Telia - felia kan verkligen ställa till det. Nu är i alla fall en räkning betalt som inte stämmer. Jag står och betalar för fast & bredbandstelefoni. Någon smart jöns där som har lagt till en extra tjänst. Tur att Telia ligger i Göteborg då, måste tyvär klampa in där i dag. På telefon vill ingen hjälpa mig.

Efter det blir det en till tripp till frisören.


Killen kanke drar till IKEA under tiden. 2 nya sängbord skall införskaffas.

Absolut inga nyheter på någotvis men vi vill ha ett par man kan gömma all skit i. Behöver lådor. Så dessa får det bli, de passar till sängen jag har.

  

Det får duga. Värre än så här blir inte looken i dag:

  

Pufftoppen från BIK BOK. Just got to love it.

 

Underbar tisdag på er!


  

Ovido - Quiz & Flashcards