tinas vardagslyx

Senaste inläggen

Av Tina - 13 april 2011 07:39

God morgon Sverige!


Sovmorgon idag, innebär en timmes längre sömn. Det var behövligt och jag lyckades nyttja den dessutom=)


Igår hade jag en favorit. Min fina blus från ZARA.

  


Vissa ångerplagg har man lyckats köpa genom åren men den här är jag riktigt nöjd med.


Samma med den välanvända sjalen från VERO MODA:   Den får pryda halsen idag.


I går var jag och Anna på dans Fuego igen. Jag har äntligen hittat en träning som är kul att gå till, som jag till och med kan längta efter. All annan träning har varit lite mer för att jag "måste".


Nä, nu kaffe & jobb!


 

ANNONS
Av Tina - 11 april 2011 20:23

Skönt att få bli omhändertagen...


...av bästaste Ida igen=)

Nyklippt och vårdat hår är alltid lika skönt. Syns inte lika mycket som det käns med en finslipning.


 

 

Ny gräsänkevecka har påbörjats och den här veckan kommer nog gå rätt fort. Många sena kvällar med träning, klippning och jobb. Mumsa den maten man själv vill och se på alla serier får ju vara det possitiva i att vara själv.


Nu blir det tv och nylackning av naglarna. Trevlig kväll!


 

  

ANNONS
Av Tina - 7 april 2011 21:52

 

Av Tina - 6 april 2011 20:02

Jag är fortfarande på jakt...


...efter en till vårjacka. Ser så mycket snyggt på bild men finner inget i affärerna. Får kanske klicka hem något i alla fall.


Sista jackan är en riktig favorit!


     


  

Får se vad det blir.


Sitter just nu och tittar på Sveriges Mästerkock. Underbar underhållning, bra program och imponerande kockar. Riktigt bra Tv-kväll med Greys innan läggdags. Sista kvällen innan hjärtat kommer hem igen. Skall bli underbart att träffa honom i morgon.


Nu lite kakor!


 
Av Tina - 5 april 2011 19:10

Ja det kan man ju undra.


"Munkebäck" är min första tanke, självklart säger jag att jag bor i munkebäck när någon frågar. Ja men var ligger det då? Jo vet du var kålltorp ligger? ja det vet de flesta, ja typ där fast på andra sidan munkebäckstorget. Ok.


Tittade på kontraktet eftersom jag behövde få fram lägenhetsnumret. Kålltorp står det. Jaha, ok jag bor visst i kålltorp. Ok, men den här delen av kålltorp ligger i munkebäck.


Portkoden har inte fungerat på ett tag så vi har inte fått någon post. Eftersom jag väntar viktig post kontaktar jag Bring som hade satt en lapp på porten. Jag slår en singnal och frågar om de kan se om posten kunnat delats ut. "Du skall då få tala med område härlanda". Härlanda? Jo men det vet jag. Härlanda är ett primärområde som tillhör örgryte. Örgryte? vad lyxigt det blev helt plötsligt.


I dag kunde ju posten komma och jag fick äran att bli informerad vad som händer här i ...vidkärr? Ok, vidkärr. ja men det låter helt ok. Vidkärr. Det ända som står om vidkärr är det hemska barnhemmet som fans här fram till 1976. Så vad som innefattar vidkärr vet jag inte riktigt. Men kanske jag tillhör vidkärr?


"Välkommen till Torp" - skylten ligger ca 100 meter här i från. Torp. Aha!

 

Stora frågan är då varför Sävenäs station är den närmaste hållplaten? Sävenäs? Är det kanske där jag bor=)


 

Av Tina - 1 april 2011 06:57

Nyser som aldrig förr.


Rätt onödigt att förkylningen inte vill gå över. Man blir lika lurad varje morgon eftersom snoken är torr som fnuske när man vaknar. Sedan sätter det fart igen.


Karlslloken kom ju hem i går kväll. Underbart att få vakna jämte honom i dag igen. Så ikväll blir det fredagsmys <3 ....men först lite kaffe & jobb!


  

De fina pärlörhängena finns hos VILA och VERO MODA, i alla dess färger. 39:90:-


 

Av Tina - 31 mars 2011 18:02

Nä jag får väl hålla med.


Sitter och tittar på lyxfällan och detta programmet minns jag. Repris sedan några år. Riktigt ledsamt att man har en 1:a på 27 kvadratmeter, har prylar för en halv mille, 4 proppade källarföråd fulla med prylar och utemöbler och trädgårdstomtar IFALL man någongång skulle flytta till hus.


Jag har aldrig förstått att man kan ha lån och skulder på...INGENTING! Ok om du har köpt en soffa, bil, stereo eller vad 17 det nu kan vara man måste hova in på kredit men om man inte kan sätta fingret på varför man har 200 000 :- i skulder, nja då är det lite skrämmande.


By the way, om några timmar kommer min prins hem!!!! Min underbara skatt <3


Och för att studsa lite mer mellan samtalsämnerna så rekomenderar jag lacken från H&M. Bra pris, roliga och täckande färger. Nackdelen är hållbarheten, men bra för den variabla typen.


 Av Tina - 30 mars 2011 08:27

God morgon - snorig morgon.


Kunde sova tillslut efter Pontus lilla kvällssamtal. Han gör sitt exjobb på 10 veckor i värmland. Klar till sommaren med andra ord. Låter som en evighet.

Och det kommer det kännas som. Men han får ju helgpermis;) Tur är väl det. Tack Gud för mobiltelefonen!!! Är fortfarande väldigt nöjd med min nya modell...

  


Förlkyld har man blivit också. Barajag är ok till helgen! Nu en otroligt nyttig frukost bestående av rostade mackisar och massa kaffe. Efter jobbet blir det ett besök till Östra om mamsen inte fått åka hem.


 Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se