tinas vardagslyx

Senaste inläggen

Av Tina - 18 maj 2011 07:08

...suget för att blogga!


Det var ett tag sedan.

Mycket har hänt. Har bl.a varit på ett underbart bröllop mellan Camilla & Michael

 

Underbart med bröllop.


Med bloggandet står jag förövrigt helt still. Kommer nog tillbaka.....btw. Älskar verkligen stora silverringar. Vill ha mer!

 

Hittade den här spiralringen på Glitter.


Nu mer kaffe & jobb. Adjö!


 

ANNONS
Av Tina - 2 maj 2011 19:08

Känner mig alltid extra slapp...


...när jag är själv hemma. Nu inleder en ny gräsänkeveckan. Morgonrocken åker på direkt och fritt val till middag. En hel halloumiost och färdig thaisoppa kanske inte är det mest nyttiga, men det var dit suget drog.


Ofta saknar jag Pontus direkt när han kliver utanför dörren sedan lägger det sig när man är hemma första kvällen och det kan vara ganska skönt att slå på den film man vill och bara slappa, men när det är dags att sova är det mindre kul att se den tomma, bäddade delen av sängen.


Nu blir det film och poppiar!


 

ANNONS
Av Tina - 29 april 2011 18:51

Jag måste få skriva av mig lite efter allt med Partik Sjöberg och andra nissar.


Om vi börjar med Ola Lindholm som fick ta kisseprov efter misstankar om att han skulle vara narkotikapåverkad. Nu vet jag inte hur resultatet blev. (Någon som har koll??) Hela han har ju själv valt att arbeta med allt som har med barn och göra och är då en förebild för barn, då tycker jag att man defenitivt skall hålla sig undan  allt som har med droger och våld att göra.


Däremot har inte all valt att bli förebilder. Med det menar jag NATURLIGTVIS inte att det vid något tillfälle är ok med droger. Det är den största skit ever.


Det var en del skriverier om Patrik Sjöberg 2006 när han erkände att han tagit narkotika. (För privat bruk, ej som doping)  Det skrevs att han var en dålig förebild för barn osv. Men alla ber inte om att få bli förebilder. Nä det var ju inte ett smart drag men det är det ju inte för en vanlig svensson heller. Rocksjärnor, de "får" hålla på.


Sedan finns ju Kungligheter som är offentliga jämt och måste leva sitt liv efter de arbetsregler som gäller. Liten bild dagen till ära:

 


Vad vill jag ha sagt med detta *s* ? Jo att många kanske inte vill vara någon förebild, aldrig har bett om att få bli någon förebild.  Bara få välja sitt privatliv och få kunna skilja på det och det offentliga.


Ja så var det med det. Nu blir det vin på ballen!!


 Av Tina - 29 april 2011 06:58

Godmorgon kära vänner!


Hudra år sedan man var här. Ber om ursäkt för det. I dag har jag dessutom något otroligt viktigt att dela med mig av. Jag hittade tubtoppar i rätt storlek i år!! Ja, det kallar jag viktig information och posa som Kissie kan jag också...

  

Blev en svart/vit randig och en helvit.


Var på Allum för att egentligen ragga upp en klänning att ha på bröllopet. Hittade en jättefin tidigare i veckan, hade ångrat mig i går att jag aldrig tog den, och då var den självklart slut. Måste ut på stan idag igen.


Kolla in söta Footies:

 4-pack 79:- LINDEX


Nu till jobbet och tjäna mitt levebröd. Trevlig fredag!


    


Av Tina - 20 april 2011 21:55

Goder afton!


Grays Anatomy är sååå grymt! Christina Yeng har man någon hat-kärlek till. Gillar henne liksom=)


På tal om kvinnor i blåa rockar. Svängde förbi butiken Limit på Olskrokstorger efter jobbet idag. De säljer lite VERO MODA, VILA & ONLY.

Den här marinblå trasan fick hänga med hem:

  

Ordinarie pris 399:- Pris på VERO MODAS hemsida under REA 199:-

Pris på alkistorget 75:- Heeelt ok=)


Nu är det bara 12 minuter kvar på gräsveckan! Wiiiiiie. Kram!


  

Av Tina - 18 april 2011 20:52

Goder afton!


Nu luktar det inget vidare! jag har snoken för nära munnen. Ho ho ho!

Har kletat på Niveas BUS i nyllet. Uppe i Stockholm fick jag en Goodiebag från NIVEA av syrrans kompis Maria! TAAACK Mary=)


Så i kväll testar Tina:

  


Får se om jag kan visa mig på jobbet i morgon. Men lukten har redan fått ett minus tyvärr.


Mer godsaker som följde med.....

    

...så nu skall jag bli snygg och rynkfri!!


Lite 2 & 1/2 men innan det är dags att nana kudden. kram!


 

Av Tina - 17 april 2011 19:26

Återbesök till storstan gjorde susen!


Sååå skönt att träffa några av kusinerna med familj igen! Det var otroligt längesedan och det var verkligen på tiden. Riktig underbar vår fick vi också.

På fredagen han jag dessutom träffa underbara Lindah!! <3 Jag och syrran var och käkade lunch i kungshallen. Efter det dök min Lindah upp och vi fick mysa i solen med en smoothie!


På kvällen var vi hos ena kusin med familj på tacomys och tårta som barnen gjort=)


Lördagen bjöd på strålande sol och vi åkte till Akalla By och hade supermysig picknick! Där dök moster upp och det var underbart att se henne igen!


Intensiv men samtidigt mysig och underbar helg!  

 

 

 


Av Tina - 13 april 2011 21:42

Ligger här och smågarvar för


 mig själv.


Åt helt underbara minnen!


Minns ni tex att man gjorde Peacemärken i träslöjden (fast jag tror de var av koppar/metall??) Där hängde de runt halsen, oslipade och kantiga. haha! Var dock långt ifrån alla som gjorde detta. De tuffa brudarna hoppade nog över den trenden;)


Just från slöjden har jag massa konstiga minnen. Under någon period gjorde man även nyckelknippor av skruvade platsmojjar. I alla möjliga storlekar och färger. Och alla förbannade, gigantiska hårband man gjorde i syslöjden. Trist att man inte har något av det där kvar.


USA-sockan. Sicken gudagåva för alla tjejer! Minns när jag stolt hade ett gäng i olika färger och med glädje skulle komma topmodern till min far i Tyskland på sommarlovet 92 eller när det var *s* Inte en jävel där nere hade sett något sådant, så där blev man ju uttittad av helt fel anledning. Om inte minnet sviker mig så kom strumpfan aldrig dit heller.


Snyggast av allt var nog när hela klassen (gäller bägge könen) skulle ha vit polotröja med Aqua Limone-tröja ovanpå. I vilken färg som helst, bara det var i 2 nummer större än vad du normalt hade. Till det får vi inte glömma pannbandet och mörkblå Levi´s 501. Fattiga jag fick pina iväg till Levi´s outlet vid svingeln. (Undra när den försvann??)

Där kunde man ändå få ett par för 399:- Hade man inte råd med Levi´s fick det i nödfall duga med ett par Rockyjeans från H&M men insydda tygbitar lite här och var. Och hur populär var man hos sina förälderar när man klippte sönder sina nya brallor? Bara ett mindre snitt vid benslutet så byxan låg snyggt på skon;) På sin röda Reebok.


Var väl ändå enklast i lågstadiet. Då fick man nöja sig med den hembeställda skoltröjan som kom varje år. "GunnaredsSkolan" - fin logga det där.


Härligt med minnen!


 Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se