tinas vardagslyx

Senaste inläggen

Av Tina - 4 februari 2011 18:02

Det bästa SMS:et i min inkorg just nu måste vara....


"Menar du skrivmaskinen som blev en kackerlacka och pratade genom fittan?"

 

Underbar konversation.

 

Nu vin, sushi och avnjutning av en lugn fredagskväll.

  

ANNONS
Av Tina - 2 februari 2011 06:45

God morgon!

 

Tillbaka till livet. Huvudvärken är nästan över, mår mycket bättre än i går. Har fått sova sådär 12 timmar. Kanske var behövligt.


Nu är det underbart att det regnar så all is försvinner. Måtte våren vara runt hörnet! Längtar till alla vårskor och klänningar!

Hittade dessa godingar på H&M.se

  

Även den här fina skjortklänningen:

  

Tyvärr har jag fått så svårt för att gå i höga klackar. Vant bort mig liksom. Får öva upp mig igen;)

 

Nu kaffe & jobb, sedan fikamys hos en gammal kolega!


  

ANNONS
Av Tina - 1 februari 2011 16:46

En släng av något!


Började frossa och må illa på jobbet i dag, sprakande huvudvärk.....usch.

Panik. Hatar att inte må bra. Är sjuk så sällan så då känns det så mycket värre på något vis. Precis som om man glömt hur det är.

 

Men sicken tur att jag har den prins jag har ;) Detta fick man i en fin påse när han kom hem...

  

Favoritchokladen & favoritglasen:P Inte illa.....känner mig nog genast piggare. Slumrade lite också så hoppas detta inte är något som stannar. Hade tänkt att vara frisk tills i morgon.

 

Nu skall jag fortsätta titta på Millenuimtriologin.


  

Av Tina - 26 januari 2011 08:08

God morgon folket!


Nu känner jag mig som mig igen. När miniralpudret var slut blev det inte roligt*s* Kan vara lite deprimerande ibland hur beroende jag är av mitt smink. Nu kommer det inte på frågan att jag går utan smink till jobb, middagar, knappt annars heller men till träningen får det va;)


Tittade på Top Model 15 här om dagen när de gjorde sina makeovers. Där var det en tjej som fick sin ögonbryn blekta. Det knasiga är att jag tyckte det var snyggt. Hennes look passade i det men själv skulle jag inte komma på idén. De blev inte en ton ljusare utan genomskinliga i stort sett.

Har själv fått kleta på lite mörkare bryn nu när jag är mörkhårig hela tiden.

 

Nu skall här halsas kaffe och gå och få ihop till mitt levebröd!


  


  

Av Tina - 25 januari 2011 08:18

God morgon vänner!

 

I går gick jag på ett spinningpass för första gången på ...kan det vara 6 år?? Klarade att hänga med i tempot hela tiden, trodde att jag inte skulle kunna gå eller sitta i dag, men känner ingenting. Vet inte om det är ett gott tecken på att man börjar bli tränad efter att träna 3-4 gånger i veckan nu, eller om jag inte tog i riktigt. Svettigt var det i alla fall=)

 

Denna månaden blir en dyr sminkmånad. Hälften är slut. Detta måste hovas in idag:

  

Det får nog även bli kajalen, ingen lång stump kvar på den inte. Fattar inte hur länge ögonskugga håller. Säkert mer än ett år=/ Bra det i alla fall.

 

För snart 2 år sedan köpte jag en Regalklocka....tänkte att den kommer nog inte hålla länge, men den har sådana däringa strasstenar på och i fall de skulle lossna så skulle det inte gå på garantin, så jag köpte till 2 års garanti. (Den skaulle även täcka sprucket glas) Nu har jag haft klockan i backen så den skall jag lämna in i dag också. Men dessa garantier är kluriga, det har inte gått 2 år ännu, och det SKALL som sagt täcka sprucket glas men av någon anledning känner jag på mig att...."Nja, altså inte sprucket på det sättet"...eller någon annan lam förklaring*s*


En av mina Annor skulle reklamera ett par skor hon inte haft ett år äns, dyra promenadskor, nä då gällde det bara i fall de var spruckna i sömmen. Reklamationsrätt har man fan i 2 år. Ingen som jobbar med skiten verkar ju känna till det. Det är såååå lamt när det aldrig gäller de fel som har blivit på varan. Nja ja...nu kaffe, jobb sedan stan! Underbar tisdag på er!

  

Av Tina - 23 januari 2011 19:36

God afton.


Efter en lugn helg med mycket vila och tillslut lite träning i dag på eftermiddagen, känns det bättre. I bland är det behövligt och underbart att inte göra något alls. Lite gjort blev det ju men .....ja.

 

Nästan hela dagen i dag har bestått av Tusenbröder. Vi har nu plogat igenom hela säsong 1, sedan träning och middag, nu blir det säsong 2 samt filmen Tusenbröder - återkomsten. Det var killen som introduserade detta för mig förra året och jag ÄLSKAR den serien. Underbar på många vis.


  

God natt på er vänner!! 

Av Tina - 22 januari 2011 13:15

God förmiddag.


Hade en underbart trevlig kväll med Brudarna i går....Anna och hennes dotter Tilda;) Lite tjejmys med godis, vin och Sunes jul. Tilda höll sig saft, så ni inte tror något annat.

vaknad dock i dag med såååån vansinnig huvudvärk=/ Vidrigt när det värker så. Har inte ofta huvudvärk så jag är inte så van vid det längre. Skall ta och vila snart och se om det blir bätte....

 

När jag väntade en kvart på bussbytet tänkte jag att jag äntligen skall skaffa mig en kalender igen. Nu har vi rätt snurrigt schema på jobbet också så jag kan inte komma i hog det i skallen längre. Fiiiin va??

  

...och så har den sådana däringa fack där alla har bilder på sina barn. Får klippa ut någon unge ur en tidning kanske...fast det kan ju verka lite creepy=/ Få se vad man dekorerar med.

 

Nu blir det vila för min del. Trevlig fortsättning på dagen hörrni.

  

Av Tina - 18 januari 2011 19:30

 

Lite Jag-Vill-Ha!

 

 

Jag köper gärna skor på Skopunkten, av olika själv. Billigt och man kan få ett gäng för priset av en. Ja, lite så där. Men vad händer?? Det gnälls som f-n efter någon månad på att den läcker vid regn, blir fula, tappar formen...och ett halvår senare är jag tillbaka på Skopunkten. Köpte ett par stövlar i höst som jag har haft hela vintern & De är HELA samt har kvar sin form.

 

Men både min syster och pojkvän tycker att det är dags att köpa ett par "riktiga" skor och inga mer tramsskor. *S* Ja, kan väl hålla med om det. Kikade in på Scorett och blev lite kär.....


    

Bägge passar bra både nu & till våren.

 

Sedan såg jag den här lilla gobiten.....

  

Den vill jag skall bli min till våren=)

 

Nu skall jag se klart på masterchef. Underbar tisdagskväll på er!

  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se